Massages

Ontspanningsmassage een weldaad voor uw lichaam

 

Massage is één van de oudste vormen van genezing die lichaam, ziel en geest weer in harmonie en tot ontspanning kan brengen.

 

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor uzelf. Het maakt u bewust van spanningen in uw lichaam en dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam.

 

Mijn massages worden direct op de huid uitgevoerd, met een diep gevoel en respect voor uw lichaam.  Door middel van massage wordt de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel gestimuleerd. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen.

 

Bij een 60 minuten massage wordt het lichaam van top tot teen behandeld. Echter om alle spiergroepen optimaal aan bod te laten komen wordt bij voorkeur een massagebehandeling van 90 minuten aanbevolen. Desgewenst kan de massage ook steviger uitgevoerd worden (vraagt u dan naar een ‘stevige massage’).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ludenweg 10 1261 VW Blaricum

Tel.  06 33 191 710

K.v.k.61961485

Ontspanningsmassage

Blaricum