Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Hoelang duurt een massage ongeveer?

 

Een gehele ontspanningsmassage duurt 60 minuten. Langer is ook mogelijk b.v. 90 minuten of 120 minuten

 

Voor wie is massage geschikt?

 

Massage is geschikt voor iedereen, er zijn echter wel wat uitzonderingen/contra-indicaties:

In geval van lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dient de cliënt dit voor de massage te melden.

In bepaalde gevallen wordt cliënt aangeraden zijn/haar behandelend arts of specialist te raadplegen alvorens een massage te ondergaan.

De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van relevante informatie m.b.t. zijn/haar gezondheid.

 

Wat is het effect van een massage?

 

Ontspanningsmassage richt zich op de balans tussen lichaam en geest.

Het resultaat is onmiskenbaar: een zeer zachte huid, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd

Massage herstelt het evenwicht van uw lichaam en heeft een heilzame werking op aandoeningen die door stress veroorzaakt worden. Hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. Door het ervaren van ontspanning en rust zal er ook meer ruimte ontstaan voor nieuwe energie.

 

Ontspanningsmassage in combinatie met Hotstones

 

De techniek van de hotstone massage bestaat al duizenden jaren. Er wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een effect op lichaam en geest te creëren en is heerlijk om te ondergaan. De combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

 

Ik heb nog nooit een massage gehad. Hoe werkt dat?

 

Veel mensen zijn een beetje huiverig voor hun eerste massage. Een massage is echter niet eng.

De massage is gericht op pure ontspanning. Er wordt gemasseerd met warme amandelolie op de huid, dus het is handig om zoveel als wenselijk is van uw kleding  te ontdoen, maar natuurlijk altijd tot waar u zich prettig bij voelt. In geval van een allergie voor noten – of een gevoelige huid – kan de olie daar op aangepast worden

 

U bent constant toegedekt met handdoeken en tijdens de massage kunt u het altijd aangeven als u zich eventueel ergens niet prettig bij voelt, daar wordt altijd rekening mee gehouden. Geadviseerd wordt sieraden af te doen zodat de masseur nergens achter blijft haken en u niet kan bezeren.

 

Moet ik iets meenemen?

 

Nee, u hoeft niets mee te nemen, handdoeken en massageolie zijn aanwezig.

 

Is er een douche?

 

Nee, er is geen douche in de massagepraktijk. Ik masseer met voldoende olie maar gebruik niet te veel. Het lichaam zal daarom na de behandeling niet vet aanvoelen.

 

Hoe kan ik de massage afrekenen?

 

U kunt bij mij niet PINNEN, dus gaarne contant afrekenen of u kunt het bedrag ter plaatse overmaken met de bankapp. van uw smartphone

 

Ik heb een afspraak gemaakt maar ben verhinderd. Wat nu?

 

Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren te worden  afgezegd. Wanneer dit niet het geval is wordt het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

 

Is de praktijk bereikbaar met openbaar vervoer?

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan heb ik een speciale haal- en brengservice naar de volgende busstations:

Blaricum dorp,Ter Gooi ziekenhuis of Carpoolplaats Blaricum

Ludenweg 10 1261 VW Blaricum

Tel.  06 33 191 710

K.v.k.61961485

Ontspanningsmassage

Blaricum